T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / PALANDÖKEN - Erzurum Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi

MUN Model Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Toplantısı

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü ile UNESCO Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği MUN Model Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi toplantısı 4 oturumla gün boyu Sezai Karakoç toplantı salonunda gerçekleştirildi. Türkçe ve İngilizce yapılan oturumlarda Düzensiz Göç, Mültecilerin Hukuki Statüsüne İlişkin Uygulamalar, İnsan Ticareti ile Mücadeleler, Kriz Yönetimi konularının ele alındığı genel kurul toplantısına Türkiye, Çin, Japonya, Almanya, Fransa,ABD,Rusya, Hindistan, İngiltere, Suriye vb ülkeler adına delegeler katıldı. MUN, küresel sorunlara çözüm aramak amacıyla öğrencilerin İngilizce dil pratiklerini gerçekleştirmeleri amacıyla düzenlenmektedir. Etkinliği Elif Aydın DUMLUPINAR, Duygu ŞİRİN ve Volkan AKSOY hocalarımız tertiplediler.

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 07.03.2024 12:04 - Görüntülenme: 536