Erzurum Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi

Adres
HÜSEYİN AVNİ ULAŞ MAH. HAZNEDAR CAD. NURETTIN TOPÇU SOSYAL BILIMLER LISESI SİTESİ NO 19C PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Gelenekten geleceğe giden yolda ülkesi için dünyayla yarışan;vatan,millet,bayrak sevgisiyle donanmış,geleceği şekillendirebilecek bireyler yetiştiren üstün nitelikli bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Geçmişiyle geleceği arasında sağlam köprüler kurarak tarihinden aldığı güçle geleceğe koşan;Türkçeye sahip çıkan, onu bilim ve teknik dili hâline getirebilecek ilmî ve akademik donanımda olan;iki yabancı dili üst seviyede öğrenen;millî kültüründen kopmadan çağdaşlaşan;ahlaken, ruhen, zihnen, bedenen olgunlaşmış;Türkiye sevdalısı bilinçli nesiller yetiştirmek.
Doğalgaz-Kalorifer
Pansiyon Bilgileri
Kız ve erkek öğrenci pansiyonumuz mevcuttur.2017-2018 Eğitim öğretim yılında yeni pansiyon binamız hizmete girmiştir.
Ulaşım
Şehiriçi ulaşım ağı üzerindedir. Şehiriçi otobüslerden G7, G9, G6 ve 16/A minibüslerle ulaşmak mümkün.
Servis Bilgisi
Okulumuz, Aile Birliği maharetiyle servis anlaşması yaparak tek şirket ve kendi okulumuzun öğrencisinin taşındığı servis hizmetimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Erzurum Merkez ilçesi Palandöken ilçesinin Yıldızkent semtinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2022 Hazırlık Sınıfı Bulunmayan Sosyal Bilimler Lisesi 386,4931 2022 Sosyal Bilimler Lisesi 391,6608
Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Curling, Futbol