Ock

Okulumuz öncülüğünde Remzi Sakaoğlu BİLSEM, İbrahim Hakkı Fen Lisesi ve Mümtaz Turhan Anadolu Lisesi'nin katılımıyla liseler arası münazara etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

Oku-Yorum Yazı-Yorum projesi kapsamında okulumuz öncülüğünde İbrahim Hakkı FL, Necmettin Erbakan FL ve Ilıca SBL'nin katılımıyla Prof.Dr.Nesrin Feyzioğlu'nun sunumuyla Kutadgu Bilig'de "doğruluk,mutluluk,akıl,akıbet" yolculuğuna çıktık.

Ock

Piyon değil, o piyonu hareket ettirecek elleri yetiştiren Maarif Mektebi'nde bugün Hakan KARAKAŞ hocamızın organize ettiği satranç turnuvası yapıldı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup YILDIZ,  Milli Eğitim Bakan danışmanı Sayın Teoman KÜMBET ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Seyfullah KARAPINAR  Pansiyon öğrencilerimizle akşam yemeğinde bir araya geldiler ve yeni oluşturulan yaşam alanlarımızı ziyaret ettiler.

Ara

Filistin'e yardım amacıyla MNG alışveriş merkezinde kurulan stantta yerimizi aldık. Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan etkinlikte pansiyonumuz da hazırlanan çeşitli yiyeceklerin satışını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda düzenlenen öğretmenler günü programında geçtiğimiz dönem emekliye ayrılan Selami ve Mehmet hocalarımızda unutmadık. Programda kendilerine hediyelerini de takdim ettik.

Ara

Pansiyon başkanlık seçimi yapıldı. Kızlar da 38'e 20 oy oranıyla Şevval kurtbaş başkan Tuana taş başkan yardımcısı seçilmiştir. erkeklerde 19'a 17 oy oranı ile Ahmet Eren tarım başkan Hüseyin Dumanlı yardımcısı seçilmiştir. Geçtiğimiz yılın pansiyon başkanlarından görevi devralan yeni başkanlarımız çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamışlardır.

Ara

Tügvada münazara yarışmalarında Türkiye ikincisi olan münazara takımımız TRT radyo canlı programına katıldı.

Ara

İyilik okulu Projesi kapsamında okulumuzda seminer verildi. Gazze ve Kudüs özelinde bilgilendirmeler yapıldı ayrıca iyilik okulu Projesi tanıtıldı.

Kas

Nurettin Topçu'nun Maarif Mektebi öğrencileri ve danışman öğretmenimiz Vahdettin Oktay BEYAZLI "Anadolu Mektebi Aşık Veysel Okuma Programı" kapsamında Sivas'ta ilimizi temsil ettiler.

Kas

Öğrencilerimizin Türk müziği melodilerini,enstrümanlarını,icra biçimini müşahede edebilmeleri için Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı ile beraber"Anadolu'nun Özü Cinuçen Tanrıkorur 'un Saz u Sözü"panelimizi icra ettik.