May

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro etkinliği büyük beğeni topladı

May

Okulda iyilik var projesi kapsamında danışman öğretmen Selami MARANBABA öncülüğünde öğrencilerimiz Göktuğ BÜLBÜL ve Yusuf Samed ÖZER tarafından verilen sosyal medya güvenliği oldukça beğenildi.

May

Okul Voleybol Takımımız Gençler Voleybol müsabakaları grup maçlarında Erzurum Lisesi karşısında 3-1'lik galibiyet kazanmıştır.

May

Zihnimizi edebiyatla,okulumuzu edebiyatçılarla dekore ettiğimiz  Nurettin Topçu SBL'nin gelenekselleşmiş imza programlarından olan Edebiyatçılar Aramızda, geçmişle bugün,okurla yazar,arayanla bulan arasında bir köprü kurmak maksadıyla ortaya çıkmış bir etkinliktir.

May

Okulumuz felsefe kulübü tarafından hazırlanan "felsefeciler aramızda" etkinliği

May

Okulumuz Tarih öğretmeni Taner ÖZDEMİR mihmandarlığında  deprem bölgesinden Palandöken ilçemizdeki ortaöğretim kurumlarına nakil talebinde bulunan öğrencilerle Erzurum'un tarihi mekanları ÇEDES  projesi kapsamında  ziyaret edildi.

May

İşitme Engelli Bireyler hakkında farkındalık oluşturmak için seminer verildi.

May

Okulumuz Öğrencileri tarafından "Anne" temalı şiir dinletisi yapıldı.

May

Okulda İyilik Var projesi kapsamında öğrencilerimiz "Gölet Çevre Temizliği" yaptı.

May

Okulda İyilik Var projesi kapsamında öğrencilerimiz "Hayvan Barınağı Ziyareti" yaptı.