Kas

TÜGVA LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI'NDA OKULUMUZUN KIZ TAKIMI İSTANBUL'DA YAPILAN FİNAL MÜSABAKASINDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU.Elif AYDIN DUMLUPINAR VE Duygu ŞİRİN hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin yüzünü ve Türkiye yüzyılı kapsamında CUMHURİYET'İMİZİN YÜZÜ panelimizi icra ettik. Cumhuriyetin özlenen ve beklenen, köklerden göklere ideal gençliğinin sunumlarıyla yeni ufuklardan yeni umutlara...

Ekm

Türkiye Kızılay Derneği Erzurum Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü tarafından  öğrencilerimize afetlerden korunma bilinci ve zarar azaltma kültürünü oluşturmak amacıyla "Afetler ve Koruma Bilinci ile Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN Öğretmen Odası Buluşmaları kapsamında Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi'nin muallim ve muallimeleri ile bir araya geldi. Akabinde Filistin'de şehit olan şühedamız için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı törenine katıldı.

Ekm

Son yıllarda yaşanan olaylarla (salgın, deprem vs.) birlikte kişinin kendi iradesine hakim olma ve özdenetimini sağlaması oldukça güçleşmiştir.

Bu kapsamda siz değerli öğrenci ve velilerimize yönelik hazırlamış olduğumuz broşürlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

"Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım" ilkesinden hareketle hazırlık ve 9. sınıfların velileriyle sınıf rehber öğretmenlerimizin başkanlığında veli toplantıları yapıldı.

Eyl

Emeklerinden dolayı Duygu ŞİRİN ve Elif Aydın DUMLUPINAR hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Erkek takımımız 0.5 puanla birinciliği kaçırdı. Sonuçtan çok süreci önemsediğimiz için tekrar emeklerinden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyoruz ve bölge finalinde kız öğrencilerimizin daha güzel başarılar elde edeceğine inanıyoruz.

Eyl

Seni başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

2023 YKS sonuçlarına göre yerleştirme oranımız %69